Brolægning

Søger du en professionel brolægger? RSA Anlæg udfører alt brolægnings arbejde på hele Sjælland.

Vi leverer altid et godt stykke arbejde, samt rådgivning og højt service niveau.

Her er 4 gode grunde til at vælge os:

Få hjælp til alt inden for brolægning

Vil du gerne have lagt sten omkring dine bede i sommerhuset? Eller vil du gerne have lavet en gårdsplads med store flotte sten? 

Så er du landet det helt rette sted. Vi har mange års erfaring med brolægning, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Gennem årene har vi prøvet kræfter med mange forskellige typer af brolægning, og der er ikke den udfordring, vi ikke gerne tager op.

Vi klarer alt arbejdet

Vi kan klare alt inden for belægning. Hvis du skal have belægning i indkørsel, på terrassen eller andet udendørs belægning, så er du kommet til de rette. Vi benytter natursten og betonsten, og går altid efter at gøre dig som kunde tilfreds. Om det gælder beton belægning eller granit belægning, så kan vi sammen få dine drømme opfyldt og skabe din drømme have.

Kontakt os endelig, så vi kan tage en snak om de sten eller de fliser, du gerne vil have lagt hjemme i privaten, ved dit sommerhus eller i forbindelse med din virksomhed.

Kvalitetshåndværk hos din brolægger

Hos os er du sikker på at ende ud med et professionelt resultat hver gang.

Vi sætter en ære i vores håndværk, og vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Med vores hjælp får du kvalitet ned til den mindste detalje, og du ender ud med et resultat, som du kan nyde i fulde drag og glæde dig over mange år frem i tiden.

Som medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol er du sikret kvalitetshåndværk og gode resultater – hver gang du indgår et samarbejde med os.

Derfor skal du hyre os som din brolægger

Vi samler på glade kunder

Vi strækker os gerne langt for, at du bliver tilfreds og glad for det arbejde, du har hyret os til at udføre. Derfor kan du være sikker på, at vi ikke går, før både du og vi er tilfredse med det resultat, vi er nået frem til.

Vi lever af glade kunder – og derfor gør vi os umage hver eneste dag for at gøre vores kunder mere end tilfredse.

Giv os gerne et kald, hvis du er interesseret i at høre mere om de ydelser, vi kan tilbyde dig. Vi er kun et opkald væk.

Udendørs brolægning

Mangler noget nyt og spændende hjemme i haven? Udskiftning af gamle fliser eller lignende kan virkelig gøre meget for ens have belægning.

Haven er et sted man typisk bruger meget tid i, især om sommeren. Derfor er det lækkert at have en have, man har lyst til at være i og bruge tid med sin familie. Der er mange minder der kan skabes i haven af forskellige arrangementer, fødselsdage og endda bryllupper. Vi kan hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for din have, og sørge for flere uforglemmelige minder i bogen.

Der er uendelig mange muligheder inden for udendørs brolægning, og vi er her for at opfylde dine ønsker. Vil du høre mere om pris og muligheder inden for udendørs brolægning så kontakt os endelig og lad os aftale nærmere.

Trappe brolægning

En udendørs trappe skal gerne holde mange år, før det er nødvendigt at udskifte. Det er derfor vigtigt at der bliver valgt de helt rigtige materialer til en trappe belægning. Underlaget skal være i orden før man kan lægge fliser på. 

Valg af fliser har også en betydning for levetiden, da fliser kan knække hvis de rigtige materialer ikke bliver brugt. Derfor vil vi altid anbefale at du kontakter os, så du er sikret trapper der holder i mange år, samt en flisebelægning der holder, og undgår at skulle udskifte på grund af dårlige materialer.

Vi arbejder med alt slags granit
og naturstens materialer

Natursten og bestonsten

Hos RSA Anlæg udfører vi alle brolægnings opgaver med natursten og betonsten! Vi arbejder med alt slags granit og naturstens materialer
Vi kan hjælpe jer med alle former for brolægnings arbejde.

Nyt drømmeanlæg?

Hvis jeres ønske ikke står her, frygt ej, kontakt os endelig og vi kan sammen snakke om jeres drømmeanlæg, give jer råd og vejledning til udformning, materialevalg og sidst men ikke mindst, hvordan vi skal udføre jeres drømmeanlæg. 


Vi har erfaring fra mange tidligere opgaver, og derfor også mange ideer til hvordan vi får dit drømmeanlæg til at se bedst ud. Man smider mange penge efter sit drømmeanlæg, derfor er det også vigtigt at vælge et brolægningsfirma der går i op i kvalitet og service, så man får et resultat man er 100% tilfreds med. Kontakt os og sæt ord på dine drømme og tanker, så kan vi sammen vække drømmen til livs. 

Brolægning priser

Prisen afhænger selvfølgelig  meget af opgavens størrelse og hvilke materialer vi arbejder med. Arbejder vi med en opgave med eller uden trapper, eller er det særlige mønstre der skal arbejdes med, vil prisen også afhænge af det. Det er dermed svært at give en eksakt pris, da alle opgaver er forskellige og kræver forskellige teknikker. 

Hos RSA anlæg kan du modtage et tilbud helt gratis, og formentlig kan vi opfylde alle dine ønsker. Vi går meget op i samarbejdet mellem os og kunden, og vil altid yde den bedste service.

Vil du gerne i kontakt med os? Ring eller skriv til os

Hvis du leder efter et firma der sætter kunderne og deres ønsker først, kan du få fat i os ved at ringe på telefon 40 30 73 72 eller ved at skrive dine spørgsmål ned og sende dem til os på rsaanlaeg@gmail.com.

Derefter vender vi hurtigt tilbage til dig, så du kan komme videre med de projekter, du har i støbeskeen.

Se vores tidligere
udførte opgaver

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud