Anlægsgartner

Søger du en professionel Anlægsgartner? RSA Anlæg udfører alt anlægsarbejde arbejde på hele Sjælland.

Vi leverer altid et godt stykke arbejde, samt rådgivning og højt service niveau.

Her er 4 gode grunde til at vælge os:

Få hjælp til at få anlagt din drømmehave

Drømmer du om en have med masser af farverige blomsterbede og måske et springvand eller en fiskedam?

Det kan virke en smule uoverskueligt at give din have hele turen. Især hvis det ikke er noget, du har prøvet kræfter med før. Med vores hjælp går det som en leg, da vi arbejder med at anlægge haver hver eneste dag.

Har du brug for råd og vejledning i forhold til, hvordan du skal designe din have? Så står vi klar med masser af faglig og lavpraktisk viden, som vi gerne deler gavmildt ud af.

Vil du gerne have lavet en ny terrasse i din have?

Ønsker du dig en ny terrasse i din have, hvor du kan nyde morgensolen og fuglekvidder, mens du drikker dagens første kop kaffe?

En terrasse kan skabe masser af glæde, og den inviterer dig nærmest til at opholde dig mere i din have. Vi står klar med eksperthjælp, når du skal have lavet en ny terrasse, og vi sørger gerne for alt fra at bestille dine nye fliser til at få dem lagt snorlige og på plads.

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om vores priser på en ny terrasse.

Ny græsplæne – sæt en ekspert på opgaven

Er du flyttet ind i et nybyggeri, hvor haven stadig ikke er anlagt? Eller bor du i et hus af ældre dato, hvor haven er misligholdt, og der er mere mos og ukrudt, end der er græsstrå?

Så hjælper vi dig gerne med at få anlagt en ny græsplæne. Vi ved, hvad der skal til, for at du kan nyde synet af flot, grønt græs i din have – og vi står også gerne for at jævne grunden ud, hvis det skal klares, inden vi går i gang med at så græs.

Få et tilbud på en ny græsplæne allerede i dag – ring eller skriv til os.

Få professionel hjælp til træfældning

Har du et eller flere træer i din have, du gerne vil af med? Træer, der har vokset sig for store, kan både tage en masse sol i din have, men de kan også være til fare for omgivelserne den dag, hvor de rådner eller vælter i en storm.

Vil du gerne have en ekspert til at fælde dine træer, så du kan få åbnet op for sollyset i din have og få et bedre udsyn? Så sender vi gerne en erfaren mand hen til dig.

Vi kan hjælpe jer med det
komplette have anlæg

Anlægsarbejde

Hos RSA Anlæg kan vi hjælpe jer med det komplette have anlæg! Hvad enten I skal have lagt fliser, have plantet et træ eller have lavet et staudebed.

Med vores faglig viden vil vi hjælpe jer med at få jeres perfekte have!

Vi kan hjælpe jer med alt I jeres have:

Kontakt os

Hvis I har ønsker som vi ikke har beskrevet, så kontakt os endelig, så kan vi sammen finde en løsning og vi kan hjælpe jer med at få jeres drømmehave!
anlægsarbejde

Se vores tidligere
udførte opgaver

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Indhent et tilbud